ONTDEK DE BBQOW.

Wat maakt deze BBQ tot de beste grill die er is? Wij nemen je graag mee op een reis langs alle geheimen van onze BBQOW. Ontdek hoe deze BBQ, buiten zijn unieke uiterlijk, garant staat voor een perfecte BBQ experience.

Ben je er klaar voor?

De BBQOW is met precisie ontworpen en doordacht door de Creative Craftsmen. Ben jij klaar voor een revolutie in de BBQ wereld?

Ontworpen met Precisie.

Van complex 3D model naar strak bouwpakket.

De BBQOW is ontworpen door de Creative Craftsmen, twee BBQ fanaten met jarenlange ervaring in het ontwerpen en uitwerken van technisch complexe tekeningen. Alle onderdelen worden door hoogwaardige CNC gestuurde lasersnijmachines uitgesneden en gezet. Dit alles zorgt ervoor dat het bouwpakket, zonder laswerk en met minimale toleranties, door jouw tot leven kan worden gewekt.

Materialen.

Hoogwaardige materialen voor een hoogwaardige BBQOW.

COR-TEN STAAL

Lange Levensduur

RVS

Black Angus Edition

Beuken hout

Robuust en Ambachtelijk

De Grill.

Maximaal grilloppervlakten.

Het grilloppervlak van de BBQOW bestaat uit vier grillrekken. Elk afzonderlijk afneembaar, goed reinigbaar en gemaakt van robuuste spijlen. Met een afmeting van 80 x 36 cm is er ruimte genoeg voor het bereiden van grote en bijzondere stukken vlees.

Het Rookschot.

Maak er eenvoudig een smoker van.

Met het plaatsen van het rookschot maak je van de grill een volwaardige smoker. Het schot is voorzien van nauwkeurig bepaalde gaten zodat rook en hitte op de juiste manier langs het vlees stromen. Met deze toevoeging is het mogelijk om een temperatuurverschil van meer dan 100 graden tussen de compartimenten te creƫren. Onmisbaar voor Low en Slow.

Luchtcirculatie.

Stel de luchttoevoer in per grill.

De bbqow heeft een drie tal manieren voor het voeden en verstikken van het vuur. Aan de zijkant beschikt hij over twee hendels om luchttoevoer nauwkeurig te regelen. Aan de achterzijde onder de staart is de uitlaat. Het ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt tevens voor een perfecte luchtstroom om het vuur mee te controleren.

Brandstof.

Het vuur voeden zonder temperatuur verlies.

Het vuur is aan beide kanten van de grill te voeden. Middels deze toevoerluiken is het zeer eenvoudig om zonder de deksel te openen rookhout of extra briketten toe te voegen.

Het Oormerk.

Een unieke BBQOW verdient een uniek nummer.

Omdat we niet voor elke BBQOW een nieuwe naam kunnen bedenken, maar ze wel een unieke identificatie mee willen geven komt de BBQOW met een eigen nummer. Geen enkele BBQOW verlaat de stal zonder uniek oormerk! Bewaar m goed!

Zeer Mobiel.

Ondanks zijn robuuste gewicht, toch makkelijk te verplaatsen.

Omdat je nu eenmaal niet altijd op de zelfde plek zal grazen heeft deze wielen en staven om hem te verplaatsen. Of het nu een stukje door de tuin, of achter op de aanhanger is, de BBQOW reist met je mee.

Geniet met Maten.

De BBQOW maakt de ultieme BBQ experience mogelijk. Maar dat gaat niet zonder maten!

Zet die biertjes koud. Regel het eten en nodig je vrienden uit voor een onvergetelijke avond.

Ik wil er een